Workshops pittige tantes

anne marie kraam2


Workshop suikervrij bakken

Als je naar huis gaat na deze drie uur durende workshop ‘suikervrij bakken’ neem je niet alleen allerlei suikervrije lekkernijen mee, maar ben je ook veel wijzer geworden over het effect van geraffineerde suiker op je gezondheid. Daarnaast leer je ook welke natuurlijke suikervervangers er zijn en hoe je die kunt gebruiken. Er wordt onder andere gewerkt met stevia, gula java, gedroogd fruit en biologisch (spelt)meel van de korenmolen. Bekijk ook het filmpje van deze workshop: http://www.youtube.com/watch?v=r_WEEyy0_jI

Locatie:  Korenmolen de Zandhaas te Santpoort. Inclusief rondleiding in de molen.
Kosten:  € 39,50
Aanmelden:  pittigetantes@gmail.com of 06 40900271
Meer informatie: kijk op de facebookpagina van de Pittige Tantes.

 

Klik op agenda voor de data


Workshop brood bakken

Tijdens deze vier uur durende workshop leer je op ambachtelijke wijze biologisch (spelt)brood bakken. Je leert niet alleen de basisprincipes van het broodbakken, maar krijgt ook de kans om een gevuld brood te maken. Er wordt gewerkt met verschillende meelsoorten, zoals spelt-, volkoren- en lemairemeel. Om het brood te laten rijzen wordt er verse gist of natuurdesem gebruikt. Alle producten worden door korenmolen de Zandhaas geleverd.

Locatie:  Korenmolen de Zandhaas te Santpoort. Inclusief rondleiding in de molen en proeverij.
Kosten:  
€ 39,50
Aanmelden:  
pittigetantes@gmail.com of 06 40900271
Meer informatie: 
kijk op de facebookpagina van de Pittige Tantes.

Klik op agenda voor de data.

 


Workshop écht koken – met de seizoenen

Bij de kookworkshop volgen we de seizoenen en koken we puur met een Pittige Tante touch. Tijdens deze workshop wordt er minimaal een driegangenmenu gemaakt van verse producten, met in de hoofdrol groenten. Zoals bekend van de Pittige Tantes krijg je ook altijd veel informatie. Vragen als: wat is nu écht gezond en wat kan ik nog wel eten (gluten, brood, melk, peulvruchten) worden beantwoord. Natuurlijk eten we alles wat we hebben gemaakt lekker met elkaar op en krijg je alle recepten mee naar huis.

Locatie:  Molenduin, Duin en Kruidbergerweg 1A, Driehuis
Kosten:  
€ 52,50
Aanmelden:  
pittigetantes@gmail.com of 06 40900271
Meer informatie: 
kijk op de facebookpagina van de Pittige Tantes.

Klik op agenda voor de data.

 

Workshops