Hof van Groen

Hof van Groen is in Driehuis de plek waar je wekelijks op donderdagmiddag tussen 13 en 18 uur biologische groenten van de Duintuin kunt ophalen (zie hieronder hoe je kunt bestellen).  Daarnaast wordt er een klein assortiment andere lokale biologische producten (koemelk en suikervrij) en kruidentincturen en kruidentheeën aangeboden. Vanuit Hof van Groen zullen er ook inspirerende wildplukwandelingen en buitenkookworkshops worden gegeven (maar nu even niet vanwege corona).

 

Hoe werkt het bestellen van biologische groenten & fruit? 

Je kunt wekelijks biologische groenten en fruit naar keuze bestellen op  http://www.duintuin.eu/ , zie het bestelformulier. Jij bepaalt dus zelf welke groenten je bestelt en hoe vaak. Het is geen abonnement, dus je zit nergens aan vast.

Wanneer je voor dinsdagavond 21 uur bestelt en bij afhaallocatie Hof van Groen aanklikt dan kun je het op donderdagmiddag tussen 13 en 18 uur bij Hof van Groen ophalen.

 

Welke producten verkoopt Hof van Groen nog meer?

  • Biologische kruidentheeën van gedroogde wilde planten en kruiden die lokaal groeien, samengesteld door Corina Busman van Groenvitaal uit Santpoort. Ook te bestellen het Kruiden plantenpakket, bestaande uit 5 planten, van Groenvitaal. Kosten 15 euro.
  • Biologische huisgemaakte speltdesembroden
  • Biologische olijfolie en Balsamico-azijn
  • Biologische kruidentheeën
  • Kombucha van Lo Bros
  • Diverse gezondheidsproducten uit de Kruidengeneeskunde (zalven, tincturen en theeën)
  • Maar ook wisselende homemade producten zoals pesto van wilde planten, duinsoep, jam of taartjes (anders gezoet)

 

Naast mijn praktijk als orthomoleculair voedingsdeskundige droomde ik al lang van een plek waar cliënten en mensen uit de buurt samenkomen om verse en lokale biologische producten te kopen. Producten van lokale producenten zonder plastic verpakkingen die goed zijn voor onze aarde en voor onszelf.

 

Achter in ons tuinhuis en onder de veranda bij de boomgaard ben je meer dan welkom om mooie en gezonde producten te kopen – of alleen voor een praatje of een klein advies in deze moeilijke coronatijd (alles natuurlijk coronaproof). Het zou mooi zijn als het uiteindelijk een inspirerende plek wordt waar mensen elkaar kunnen ontmoeten (bij een vuurtje) met een lekker kopje kruidenthee.

 

Ik verheug me er op je te ontmoeten!

Anne Marie

 

 

 

 

 

 

OPEN ELKE DONDERDAG TUSSEN 13 EN 18 UUR

ADRES: DRIEHUIZERKERKWEG 164, DRIEHUIS

hofvgroen@gmail.com

06 40900271

VOLG HOF VAN GROEN OOK OP INSTA & FACEBOOK

 

 

 

 

 

 

 

Foto’s table d’hôte 2018 –