Boeklancering Natuurlijk! Elke dag écht eten

8 mei, 2014

 

Het is bijna zover. Aanstaande zaterdag is de boeklancering van Natuurlijk! Elke dag écht eten in den Bosch. Om 14 uur geef ik een lezing in een zaal waar wel 500 mensen in kunnen (wow) en van 15 tot 17 uur zal ik signeren en is er een proeverij van hapjes uit mijn boek.

 

Ik ben druk met de voorbereidingen. De lezing is klaar en ik ga zo boodschappen doen voor de proeverij. Morgen de hele dag de keuken in en dan zaterdag op tijd naar Den Bosch. Ik ben te vinden in de Brabanthallen op de www.floralien.nl bij de moestuinstand van het blad Margriet. Hier vind je het hele programma: http://www.margriet.nl/wonen/complete-programma-floralin

Woon je in de buurt of heb je zin om te komen, via Margriet kun je nog kaartjes met 4 euro korting kopen. Daarna heb je overal vrij toegang.

 

Het zou leuk zijn je daar te ontmoeten!

uitnodiging - amr

groet,

Anne Marie