Natuurlijk! Het Heden Ik Kookboek

Lekker koken ondanks candida, hypoglykemie en voedselovergevoeligheid

Op dieet vanwege candida, parasieten, hypoglykemie of voedselovergevoeligheid? Niet getreurd: in Het Heden Ik Kookboek staan zoveel tips en heerlijke recepten dat je haast zou vergeten dat je een dieet hebt. Met voorwoord van Renate Dorrestein.

 

Dit is de volledig nieuwe editie (20e druk) met de nieuwste inzichten, een handig candida-stappenplan, een powerfoodspecial en volop nieuwe recepten. 

 


Renate Dorrestein over ‘Het Heden Ik Kookboek’:

‘Ik zou het zeker hebben opgegeven als Anne Marie Reuzenaar niet op mijn pad was gekomen. […] De eerste keer dat ik bij haar aan tafel zat, vergeet ik nooit meer. Mijn smaakpaipillen jubelden. […] Dit was wat ik de rest van mijn leven, ziek of gezond, elke dag wilde eten.’

Lees meer >

 

Lezers over ‘Het Heden Ik Kookboek’:

  • Riet: ‘Met de kerst jouw boek gekregen en ben er zo blij mee. Doe sinds een half jaar al het candidadieet en was al aardig aan het experimenteren, maar nu gaat de hemel weer voor me open.’
  • Katelijne: ‘Anne Marie, ik wil je complimenteren met het fijne boek dat je geschreven hebt!’
  • Sanderijn: ‘Wat een fijne recepten staan er in het Heden ik kookboek!’

Lees meer >