(Geiten)yoghurt met bosvruchten en chiazaad

Ontbijt | 4 personen | 5 min

Van dit ontbijtje kan ik echt genieten!

 

NODIG VOOR 1 PERSOON

125 ml geitenyoghurt, sojayoghurt of biogarde

1 dessertlepel chiazaad

1 dessertlepel psylliumvezels

bosvruchten

gluten- en suikervrije 4 koren-amandelcrunchy (niet op foto)

1 blaadje verse munt

 

BEREIDEN

Doe geitenyoghurt in een schaaltje en roer het chiazaad en de psylliumvezels er doorheen. Voeg een flinke schep bosvruchten toe. Laat de bosvruchten als ze uit de vriezer komen eerst ontdooien. Doe er een flinke eetlepel 4 korenamandelmuesli bij. Garneer met een blaadje verse munt.

Kan ook door biogarde worden vervangen.

 

Tip: in de winter kun je diepvriesbosbessen gebruiken. Neem ook eens andere bosvruchten.

 

Uit: ‘Zonder Suiker, Stop de verslaving, word gezonder’