bio speltbroodje

Biologisch (spelt)broodje gezond

Lunch | 2 personen | 5 min

Ook al ben ik geen voorstander van het dagelijks eten van brood, hier geniet ik toch wel graag af en toe van.

 

NODIG VOOR 2 PERSONEN

2 biologische (spelt)broodjes

2 scheutjes biologische olijfolie

1 bol buffelmozzarella

2 dessertlepels zelfgemaakte pesto alla rucola (zie recept in Zonder Suiker pag. 174)

1 tomaat (pomodori)

Kruidenzout (herbamare)

2 kleine handjes gemengde sla

 

BEREIDEN

Snijd de broodjes overlangs doormidden, vouw ze open en besprenkel de onderste helft met olijfolie. Snijd de bol buffelmozzarella in plakken en verdeel  de plakken over de broodjes. Verdeel de pesto over de mozzarella. Snijd de tomaat in plakjes en leg de plakken op de mozzarella. Bestrooi naar smaak met kruidenzout. Verdeel de sla over de broodjes, klap de broodjes dicht en geniet.